Szakértelem “A minőség azt jelenti, hogy akkor is jól csinálsz valamit, amikor nem látják.”

A pálinkafőzés nem a cefrekészítésnél, hanem a gyümölcsfáknál kezdődik. 

A BESTILLO nagy gondot fordít arra, hogy a pálinkának szánt gyümölcsöt ne csupán fajta és minőség, hanem termőterület szerint is megválogathassa. Saját göncibarack-ültetvényünkön a fákat organikus módon gondozzuk, a gyümölcsöket kíméletes módon szüreteljük. Főzőmestereink mint az egykori céhmesterek, a legjobbat keresve gyűjtötték össze tudásukat és szereztek tapasztalatokat. Ismerjük a gyümölcsöket, a természet változásának hatásait, a termőföldet, a helyi, évszázados szokásokat éppúgy, mint a legújabb irányzatokat és technikákat. Tiszta pálinkákat készítünk, melyek egyértelmű üzenetként hordozzák a gyümölcsök karakterét és a hozzáadott emberi tapasztalatot, tudást. Élvezzük, amit csinálunk és örülünk, ha mások is élvezik a BESTILLO-pálinkákat.