Rólunk írták "Hogy amíg az idő idő, megérje gönci barackot termeszteni ezen a földön."

“Kulturális gazdagsága miatt eddig is érdemes volt nagy kirándulásokat tenni Boldogkőváraljára. Mostanság eggyel több okunk lehet odalátogatni, 2005-től ugyanis itt működik az ország egyik legjobb pálinkafőzdéje.” (Deluxe Magazin)

“A Bestillo pálinkák azért különlegesek, mert erősítő feltéttel ellátott lepárlókészülékben készülnek, a legmodernebb technikával, a feldolgozás során pedig semmiféle mesterséges anyagot nem adnak a termékekhez, és a keletkező melléktermékek sem károsítják a környezetet. A márka mögött álló két fiatal házaspár az igényes magyar pálinkakultúra elkötelezettei.” (Dívány: Spicc rovat)

“A Gönci Barack Fesztivál szervezői nem kevesebbet vállaltak magukra, mint azt, hogy a legízletesebb magyar kajszinak kijelöljék az őt megillető helyet. Pálinkában már bizonyítottak, a BESTILLO Gönci Barackpálinkája a legjobb kajszi elismerést kapta a fogyasztóktól és a bíráktól. (Playboy)

"Most a Gönci barackból prémium kategóriás helyi termékeket terveznek készíteni: lekvárt, aszalványt, természetes gyümölcskészítményeket. Úgy szeretnék minél több emberrel megismertetni a különleges barackból készült egyedi finomságokat, hogy eközben munkát adnak a helyi közösségnek és értéket teremtve magas szinten viszik tovább a gyümölcsészet hagyományát. Hogy amíg az idő idő, megérje Gönci barackot termeszteni ezen a földön.” (Borászportál)