Ahol négy rész muskotályos szőlőpálinka frigyre lép egy rész málnapálinkával, ott sajátos ízgyermek fogan. A szőlő kellemesen édeskés, finom alapjára a málna friss, üde magaslatai énekelnek új szólamot. Ízében és illatában is megkapó szerelemgyerek.
A special child of flavour is conceived as four parts of Muscat grape pálinka meet one part raspberry. The raspberry sings fresh, bright solo above the pleasantly sweet grape. A love child in both aroma and flavour.
We can “blame” the apple varieties Jonathan and Topaz for the discreet yet long flavours of compost and wax that even cinnamon reaches on one of its side tracks. Sniffing the spirit, we can then detect delicious clove and butter spices as well.
A diszkrét és mégis hosszú, kompótos, viaszos ízérzetért, mely egyik oldalvágányán még a fahéj is utat tör magának, a jonatán és a topáz fajtákat „okolhatjuk”. A párlatba szippantva aztán „megorrolhatunk” a finom szegfűszeges-vajas fűszerekre is.
A válogatott aszúszemekből készült és aszús hordóban érlelt karakteres-testes italkülönlegesség illatkórusában szólót énekel a dió, vokáloznak a gyógynövények, s kontráz a vanília. A füstösen árnyalt mazsolás-aszús ízkomplex a krémes textúra bölcsőjében ringatózik. Jó éjszakát!
This special drink with characterful body from selected aszú berries and aged in a Tokaji Aszú barrel has a fragrant choir where the nuts sing solos, the herbs vocalize, and the vanilla contrasts. The smoky-tinted raisin-Aszú flavour complex rocks in the cradle of the creamy texture. Good night!
Ethereal lightness in the aroma with subtly perfumed freshness. The rich fruitiness harmonises with the spicy sweetness in the mouth.
Légies könnyedség illatban, finoman parfümös frissességgel. A gazdag gyümölcsösség fűszeres édességgel harmonizál ízében.
Its body is almost like that of its relative, the plum; its scent is that of the autumn forest, highlighted with a hint of citrus. The delicate astringency of the forest fruits growing among the densely planted trees is also reflected in the taste, while the character of the stone fruits cannot hide in the plethora of flavours either.
Testessége már-már a rokon szilváéra hajaz, illata az őszi erdőé, csipetnyi citrussal átitatva. A fák sűrűjében növő erdei gyümölcsök finom fanyarsága az ízben is visszaköszön, de a csonthéjasok magkaraktere sem tud elrejtőzni az ízek bozótosában.
A BESTILLO Feketeribizli Pálinka erős karakterével hódít. Elõbb határozott és különleges illatával, majd az édeskés, harsányan fûszeres, gyógynövényes jegyekkel Keverõ ízvilágával, végül pedig hosszantartó utóízével csavarja el a legnagyobb ínyencek fejét is.
BESTILLO Blackcurrant Pálinka has a strong character. Its definite and unusual aroma is followed by a cavalcade of sweet and boldly spicy herbal flavours and a lingering finish one that will turn the heads of even the greatest gourmets.
Aromas of pleasant fresh cut hay with honey and herbs. Bittersweet flavour with marzipan notes in this spicy flavour bomb.
Kellemesen friss vágott széna illat, mézes és gyógynövényes háttérrel. Íze kesernyésen édes, magos marcipán jegyekkel, fűszeres ízbomba.
Az intenzív, harsogó íz- és illatvilág elválaszthatatlan a „piros vilmostól”. A fajta fűszeres jellegét finom muskotályos karakter és csipetnyi erdei avarillat támogatja. A telt, gyümölcsös, harsogóan friss íz szűnni nem akaró intenzitása teszi igazi kedvenccé ezt a párlatot.
Intensive and resounding aromas and flavours are inseparable from “Red William’s Pear”. The spicy character of the variety is supported by subtle muscat notes and a hint of forest floor. The intensity of the full, fruity and incredibly fresh tastes that just keep on playing make this a real favourite.
Packaging for if you would like to increase the experience of present giving.
For the one giving and for the one receiving.
For 4 x 3 cl BESTILLO pálinka.
The perfect choice for those who cannot choose which flavour will be their favourite. So you can have “a small of this and a small of that”
We know you will enjoy your pálinka from this glass as the tulip shape of the glass allows the aromas to shine while the alcohol retreats into the background.
We take a little of our ingredients from the pálinka so we can show even more people just what the Gönc apricot is capable of. The recipe is our grandmother’s, the technology modern, the jam is the fruit itself.
We made our Gönc apricot jam for pancakes, and we thought we should not leave the classic Hungarian potato bread without a “companion” either – so we have made jam from the famous Szatmári plums too. And it contains nothing else. Very thick, very plummy. Perfect for “eating with a spoon out of the jar”.
The sweetish aroma of ripe sour cherry fills the bowl of the glass with its delicious marzipan-cherry cognac character. The soft, creamy textured fruitiness finishes with pleasant chocolate tastes.
The fresh, crunchy spiciness of Irsai Olivér combines with the stronger, more complex flavours of the muscat grape, Sárgamuskotály. This nectar tempts with its perfumed and dynamic aroma profile and the sweet and spicy flavours typical of the varieties.
The cavalcade of chocolate-cherry aromas is followed by elegant floral notes and pleasant marzipan draft from the bottom of the glass. The spicy flavour is honeyed with slight herbal notes and refined main character makes this as exciting as the forest where the wild cherry grows.
Forest mushrooms and leaf litter aromas swirl with subtle tobacco flavours. Ripely sweet, rich herbal flavour experience for true connoisseurs.
When my husband Gábor tasted the Szomolyai Cherry I saw in his shining eyes and broad smile that he had fallen in love. So much so that he brought home double the quantity we had agreed! Every vintage I ask, “How is it this year?” And the answer is usually, “Good”. But this time, those same sparkling eyes and smile …” Mónika Czakó
The intense, sweetly spicy scent mixed with fresh citrus is unmistakable. All this, combined with full, astringent muscat notes and a slightly cool, waxy finish, brightens the elegance of this truly distinctive pálinka.
The unmistakable aroma of fresh raspberry forges on unstoppably to our senses. No wonder it doesn’t stay long in the glass! Then a full and elegant harmony of tastes brings catharsis. The spicy refreshing fruit flavour lingers temptingly.
Light but not sycophantic. Refreshing floral aromas perfectly complement the slight marzipan fruit character. The jammily sweet, soft world of flavours are given primarily by Penyigei and Stanley, with smaller proportions of Besztercei and Lepotica plum varieties.
The complete range of aromas and flavours open up in the mouth – it’s almost like biting into a deliciously juicy ripe apricot. The jammy sweetness accompanies the sip to the end and the experience ends with a long finish. It is now a given, that Gönc apricot pálinka is from Hungarian varieties – geographical origin is guaranteed.
A pálinkáink fogyasztásást ebből a pohárból ajánljuk, hiszen az illatok és az aromák a legintenzívebben e pohár tulipán formájának köszönhetően érvényesülnek miközben az alkohol illata a háttérbe szorul.
4db 3 cl-es BESTILLO pálinkához.
Megfelelő választás azok számára, akik nem tudják eldönteni, hogy melyik íz lesz számukra a kedvenc. Így hát akkor legyen „Ebből is egy kicsit, és abból is egy kicsit”
0.5 l-es vagy 0.7 l-es üveg BESTILLO pálinkához.
Csomagolás arra az esetre ha emelni kívánjuk az ajándékozás élményét.
Annak is, aki adja és annak is, aki kapja.
A palacsintához megcsináltuk a gönci barack lekvárt, gondoltuk, hogy a krumplilángost se hagyjuk „társ” nélkül – készítettünk lekvárt szatmári szilvából is. És azon túl mást nem is tartalmaz. Nagyon sűrű, nagyon szilvás, akár „kanalas” fogyasztásra is.
Pálinkánk alapanyagából csípünk le egy kicsit, hogy egy más formában, még több ember számára meg tudjuk mutatni, mire képes a természet gönci barack formájában. A recept nagyanyáinké, a technológia modern, a lekvár maga a gyümölcs.
Az érett meggy édeskés illata finom marcipános-bonbonos karakterrel együtt tölti ki a pohár öblét. A lágy, krémes textúrával felvillanó gyümölcsösség kellemes csokoládés utóélettel cseng le.
A palackban az Irsai Olivér friss, ropogós fűszeressége kellemesen párosul a sárgamuskotály tartalmasabb, komplexebb ízvilágával. Parfümös és lendületes illatvilággal, édeskés, pikáns, fajtára jellemző ízeivel kecsegtet a nedű.
A csokoládés-cseresznyés illatáradat nyomában finom virágok és kellemes marcipán illata szellőznek fel a pohár mélyéről. A fűszeres ízhatást mézes, enyhén gyógynövényes tónusok és finom magkarakter teszi oly sokszínűvé, mint az erdő, ahol a vadcseresznye terem.
Erdei gombák és az avar illata keveredik finom dohány jegyekkel. Éretten édeskés, gazdag herbás ízélmény igazi ínyencek számára.
Gábor a férjem megkóstolta azt a szomolyait és láttam csillogó szemein, kaján mosolyán, hogy szerelembe esett. Olyannyira, hogy a megbeszélt mennyiség dupláját hozta haza. Minden évjárat minden ízénél megkérdezem: na, hogy sikerült? A válasz az általában, hogy „jól”. Most viszont ugyanazok a csillogó szemek, kaján mosoly…” Czakó Mónika
Az intenzív, friss citrusokkal tarka édeskésen fűszeres illat összetéveszthetetlen. Mindez a telt, fanyarkásan muskotályos jegyekkel és kissé hűvös, viaszos lefutással karöltve csiszolja fényesre egy igazán karakteres pálinka eleganciáját.
A friss málna illatát nem lehet félreismerni, megállíthatatlanul tör érzékszerveink felé. Csoda, hogy nem sokáig marad a pohárban? A szájban aztán a telt, elegáns ízharmónia okoz katarzist. A fűszeres, üde gyümölcsízt szinte már el kell tessékelni a garatról.
Könnyed de nem tolakodó, üde virágos illatok egészítik ki az enyhén marcipános gyümölcskaraktert. A lekvárosan édes, lágy ízvilág magkarakteres ízérzetéért zömében a penyigei és stanley, kisebb részben a besztercei és lepotica szilvák jelenléte felel.
Az íz- és illatvilág teljessége úgy tárul fel a szájban, akárha lédús, érett, zamatos barackba harapnák. A lekvár édessége kíséri végig az élmény hosszan tartó lecsengését. Az ma már alapvetés, hogy a Gönci barackpálinka színtiszta magyar kajszi fajtákból fő – az eredetvédettség garantált.
We made our Gönc apricot jam for pancakes, and we thought we should not leave the classic Hungarian potato bread without a “companion” either – so we have made jam from the famous Szatmári plums too. And it contains nothing else. Very thick, very plummy. Perfect for “eating with a spoon out of the jar”.
Online orders will be served by Heinemann webshop.
We take a little of our ingredients from the pálinka so we can show even more people just what the Gönc apricot is capable of. The recipe is our grandmother’s, the technology modern, the jam is the fruit itself.
Online orders will be served by Heinemann webshop.
The fresh, crunchy spiciness of Irsai Olivér combines with the stronger, more complex flavours of the muscat grape, Sárgamuskotály. This nectar tempts with its perfumed and dynamic aroma profile and the sweet and spicy flavours typical of the varieties.
Online orders will be served by Heinemann webshop.
We can “blame” the apple varieties Jonathan and Topaz for the discreet yet long flavours of compost and wax that even cinnamon reaches on one of its side tracks. Sniffing the spirit, we can then detect delicious clove and butter spices as well.
Online orders will be served by Heinemann webshop.
A special child of flavour is conceived as four parts of Muscat grape pálinka meet one part raspberry. The raspberry sings fresh, bright solo above the pleasantly sweet grape. A love child in both aroma and flavour.
Online orders will be served by Heinemann webshop.
This special drink with characterful body from selected aszú berries and aged in a Tokaji Aszú barrel has a fragrant choir where the nuts sing solos, the herbs vocalize, and the vanilla contrasts. The smoky-tinted raisin-Aszú flavour complex rocks in the cradle of the creamy texture. Good night!
Can be bought in the Bestillo Visitor Centre
Light but not sycophantic. Refreshing floral aromas perfectly complement the slight marzipan fruit character. The jammily sweet, soft world of flavours are given primarily by Penyigei and Stanley, with smaller proportions of Besztercei and Lepotica plum varieties.
Online orders will be served by Heinemann webshop.
The complete range of aromas and flavours open up in the mouth – it’s almost like biting into a deliciously juicy ripe apricot. The jammy sweetness accompanies the sip to the end and the experience ends with a long finish. It is now a given, that Gönc apricot pálinka is from Hungarian varieties – geographical origin is guaranteed.
Online orders will be served by Heinemann webshop.
Intensive and resounding aromas and flavours are inseparable from “Red William’s Pear”. The spicy character of the variety is supported by subtle muscat notes and a hint of forest floor. The intensity of the full, fruity and incredibly fresh tastes that just keep on playing make this a real favourite.
Online orders will be served by Heinemann webshop.
Amint a cigánymeggy lágy, krémes bonbonos édességét, a vadcseresznye fineszes, gyógynövényes fűszerességét és az erdei meggy kellemes marcipános magkarakterét egymásnak eresztjük, új fogalom születik: Egyedül nem meggy..
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse nec nulla at mi varius pretium a et turpis. Curabitur ut egestas purus, tristique egestas est.