Gasztrotúra A "kertből az asztalra" élmény.

Boldogkőváralja és környéke azoknak is maradandó élményeket kínál, akik kedvelik a gasztronómiai kalandozásokat. A BESTILLO pálinkakóstolóin a párlatokhoz illő, helyi, organikus falatokat vagy épp teljes menüsort kínálunk. Nincsenek cukros üdítők, konyhakész ételek és bárhol megkapható hozzávalók. Csakis minőségi ételek, melyeknél figyelünk arra is, hogy az alapanyagok egészségesek és szezonálisak legyenek és ne utazzanak túl sokat. Látogasson el hozzánk, vegyen részt egy ingyenes főzdebemutatón és kóstolja meg a pálinkáink mellett a környék gasztronómiájának legjavát!

A BESTILLO környékén izgalmas gasztronómiai programokon vehet részt. Meglátogathatja Bioszentandrást, az organikus mennyországot. Kóstolhat cseresznyefán füstölt, különleges sajtokat, elkészítheti saját gönci barack lekvárját és nem csak a remek minőségű, friss alapanyagokkal és itteni receptekkel ismerkedhet meg, de közvetlenül a termelőkkel is. 

Boldogkőváraljától mindössze tizenöt kilométerre található az ország egyik legjobb vidéki étterme, az Anyukám Mondta. Telkibányán a népszerű és nosztalgikus Aranygombos fogadó étlapján mindig szerepelnek tájjellegű és szezonális fogások. 

Érdeklődjön az alábbi címen és készséggel segítünk foodie programok, gasztrotúra összeállításában javaslatainkkal: 

info@bestillo.hu