A Bestillo történet "Ötvözni a tradíciókat és a legmodernebb technikákat."

 Hinni az állandó értékekben és elég magabiztosnak lenni ahhoz, hogy ezt másoknak is megmutathassuk: ez a munkánk és ez az életünk.

Adott egy varázslatos fekvésű és nevű falu a Zemplén kapujában, ahol gyermekként a göncibarack-ültetvények fái között töltöttük a nyarakat. Később a tudásvágy és kíváncsiság szétszórt minket: nagyvárosba, egyetemekre, tapasztalatot szerezni a világ másik felére. Volt, aki meg sem állt Új-Zélandig, hogy fiatal felnőttként újra találkozva visszahozzuk Boldogkőváraljára friss tudásunkat és hitünket. Így született a BESTILLO. Mindig a legjobbat akarva, vegyítve a helyi, ősi hagyományokat a lendületes, fiatalos energiákkal. A BESTILLO számunkra sokkal többet jelent egy pálinkafőzdénél: benne van mindaz, amit közösen vallunk az életről. Szólhatnánk a tiszta gyümölcsről, a pontos technológiáról, de mindezek csak következményei a meggyőződésünknek: az idő túl értékes ahhoz, hogy közepes dolgokra pazaroljuk.